Garanterat ACE

Forsiden / Garanterat ACE

ACE Options er den andre kanalen. Alternativet. Lösningen for de som er ute bedre priser og höyere marginer.

Garantert ACE er vår lösning på garantier, returer, gjenkjöp og annet som kan ta tid og krefter.

Alt vi leverer, leverer vi med fullstendige produsent garantier. Det er Garantert ACE. Hvert produkt, hver del og hver skrue som omfatter produsentens garanti. Selvsagt skifter garantiene fra produkt til produkt og fra leverandör til leverandör, men produsentens garantier gjelder alltid og uansett. Det er Garantert ACE.
 
Våre garantier skiller ingenting fra garantiene i den tradisjonelle kanalen, om man ser bortifra at våre garantier mange ganger er litt mere generöse og litt enklere å håndtere. Det er også Garantert ACE.

En HP-server ifra oss kommer med samme garantier som i den tradisjonelle kanalen. Serveren er visstnok litt billigere, men den kommer med samme garantier. Det samme gjelder også Cisco,lagringslösninger fra IBM, dataer,skjermer, minner.... Lavere pris men full leverandörs garanti. Det er Garantert ACE.

 

Et eksempel.

Har du kjöpt eller skal du kjöpe en ny HP-server og er sugen på å forbedre marginen med HP CarePack? Bra Idê. Og du vet vel at det spiller ingen rolle hvor eller hvem du eller om du kjöper server og garanti samtidig eller hver for seg hos ulike selgere?
Den bedre garantien gjelder uansett, om du velger og shoppe i den tradisjonelle kanalen eller hos oss.

 

Et annet eksempel.

Er switchen helt död når du pakker opp og installerer den? Selvsagt gjelder reglene for DOA-håndtering når du handlar hos oss. Fakta er at våre vilkår for returhåndtering er like bra som dem i den tradisjonelle kanalen pluss at vi er både enklere og smidigere å ha med å gjöre. Og dessuten har du 30 dager på deg istedet for 10 dager som er vanlig.

 

Ytterligere et eksempel.

Har du gjort en feilbestilling? Ingen problem, hos oss har du full returrett på alle volumeprodukter. Bytt eller få pengene tilbake. Har du allerede åpnet kartongen?
Da gjör vi noe som ingen andre gjör. Vi tar tilbake produktet slik at du kan bytte eller få pengene tilbake. Eneste avgiften er et avdrag på 15 prosent eller 500 kroner ettersom vi ikke lengere kan selge produktet som nytt.


Det var noen eksempel på Garantert ACE. Leverandörs garantier, returrett, DOA-håndtering, gjenkjöp.... Alt fungerer presis som det gjör i den tradisjonelle kanalen, bortsett ifra varene er billigere og håndteringen enklere når du handler av oss, den andre kanalen.

 

Vi hjelper deg også med å prate med leverandörene, registrere dine garanti ärend og lete etter riktige kontaktpersonere å prate med. Vi hjelper deg også med å gjöre saker og ting enklere og smidigere. Raske svar og rask hjelp. Det er også Garantert ACE
 

Copyright © 2021