Logistik

Forsiden / Logistik

ACE Option bestanden er i dag ca 5400 artikler. Vi er langt fra den største distributøren i markedet, men vi har valgt å fokusere på en rekke produkter med høy omløpshastighet og marginer.

ACE Options startet virksomheten i 2002 og dermed har en lang erfaring innen logistikk og lagerhold til krevende IT-bransjen. Et eksempel på dette er vår tid til markedet:

Varer transporteres normalt fra ACE Option lager i Upplands Väsby direkte til sluttbruker eller forhandler eller med TNT Postens bedriftskunder pakker, er leveringstiden normalt en dag.

For kunder som befinner seg i Stockholm leverte ordre er normalt samme dag hvis bestillingen er sendt til oss før 1100.

Varer under 5 kg er normalt levert i en dag (over natten Express). For produkter som ikke er i lager i Upplands Väsby er normal leveringstid 3 dager (Global Economic frakt).

I tillegg har vi mange tilpassede logistikkløsninger. Vi kan lager de produkter for kundens vegne. Kunden anskaffer for et overslag over hva som vil være nødvendig, og vi kjøper og lager produkter for direkte levering til sluttbrukerne når behovet oppstår. Vi kan også fungere som en innkjøpsorganisasjon basert på forespørsler fra kundene. Når den kritiske lager nivået av et bestemt produkt er nådd pålegg ACE Option enheter til best pris (fra ca 15 forskjellige leverandører rundt omkring i Europa) eller under avtalde priser og eller leverandører. Dette sikrer tilgjengeligheten av produkter, mens vi arbeider kontinuerlig med å gi kundene den beste prisen.

Noen av våre kunder jobber med det operative ansvaret for dem, var det vitkigt For å legge til eller bestille produkter som helst på dagen, for levering til sluttkunde ved kurér kl 08.00 om morgenen. Vi kan løse det meste av tiden og du har en unik løsning for din bedrift, opererer vi som en det sammen med deg og dine ansatte.

Pris klok, er vi desidert billigste på markedet mest vanlige produkter, men vi vet også at vår effektive logistikk apparat kan konkurrere med de aller største og beste i bransjen. Slå oss et signal for en ubetinget møte om priser og logistikkløsninger.

Copyright © 2021